Event registratie
De event registratie website is handige tool en communicatiemiddel om de deelnemers vooraf te informeren over het aankomende event, ze uit te nodigen en zicht te laten aanmelden. De database met informatie over de aangemelde deelnemers geven direct de exacte gegevens weer  van waaruit de deelnemers gemaild kunnen worden. BuroEvent heeft deze registratie CMS in eigen beheer. Wij kunnen op zeer korte termijn een registratie website met de look and feel van uw bedrijf neer zetten waar uw deelnemers zich in kunnen schrijven voor uw event. Alle informatie van het desbetreffende event kan op deze site geplaatst worden. De deelnemers melden zich via een inschrijf pagina aan en geven de gemaakte keuzes door. We weten gelijk welke keuze iemand maakt, of er dieetwensen zijn en of hij/zij aanwezig zal zijn.

De deelnemers krijgen direct een automatische persoonlijke mail met daarin de ingevulde keuzes. Alle opgegeven gegevens van de deelnemers staan gelijk in een handige database van waaruit de deelnemers gemaild kunnen worden met extra informatie over het event. Daarbij is het mogelijk om binnen de database verschillende mails naar verschillende deelnemers te sturen. De eventregistratie is een handige tool die absoluut een meerwaarde is voor uw event.

Website
De website is het visitekaartje van uw event en vormt de basis van de communicatie rond uw evenement. Geeft informatie in verband met de agenda en publiceert het laatste nieuws. Deze inhoud valt eenvoudig up-to-date te houden via het gebruiksvriendelijk beheersysteem. Ook de registraties gebeuren via deze evenementwebsite. Deze website kunnen wij in de look and feel van uw bedrijf neerzetten en uw eigen URL kiezen voor uw event. (bv: www.icmverdiepingsdag.nl)

Uitnodigen
Afhankelijk van de wensen kunnen we een open registratie maken waarbij iedereen zich in kan schrijven. Daarnaast is het ook mogelijk om een Excel lijst te importeren zodat we alle deelnemers rechtstreeks een  gepersonaliseerde uitnodigingsmail kunnen sturen.  Daarnaast kunnen we ook een link sturen die naar de website wijst zodat men zich zelf kan registeren. We houden bij hoeveel en wie gereageerd hebben op de uitnodiging zodat u eventueel een herinneringsmail kunt versturen. De deelnemers krijgen direct na het versturen van de keuzes een mail met daarin de ingevulde velden (aan te passen aan de wensen). Als een bepaalde keuze vol is (maximaal aantal deelnemers bij bv een workshop) dan geeft het systeem dit aan. Ook kunt u bijhouden wie de mail ontvangen heeft. Daarnaast ontvangt men een link waarmee de deelnemers naar hun persoonlijke pagina kunnen om eventuele veranderingen door te geven.

Data beheer
Via de database kunt u gemakkelijk zien wie zich voor welke keuze aangemeld heeft. U kunt hierop selecteren en deze personen ook rechtstreeks  een mail sturen. Dus mocht u alle deelnemers met keuze A een mail willen sturen kan dat direct vanuit het systeem. Alle gegevens zijn te exporteren naar Excel voor verdere analyse of verwerking.
Eenvoudig en gebruiksvriendelijk

 • Tijdsbesparend en efficiënt
 • Up-to-date bezoekersinformatie
 • Geen software-installatie
 • Exporteerbare gegevensoutput
 • Eenvoudige inschrijving
 • Open (voor iedereen) en gesloten (import van deelnemers van tevoren) registratie mogelijk
 • Snelle database
 • Eigen url (www.uweigennaam.nl)
 • Look & feel in uw huisstijl door header en achtergronden en foto materiaal
 • Deelnemers kunnen zelf data invoeren en aanpassen
 • Direct e-mailing toepassing
 • Automatische bevestiging-mail